De Villa van buiten

De tuin en terras van de Villa liggen op het zuidoosten: prachtig zonlicht in de ochtend en schaduw op het terras in de warme Provencaalse namiddag.

Zes openslaande deuren geven toegang tot het grote terras, dat met een aantal treden neerdaalt naar de tuin met grote fontein waarvan het klaterend water heerlijk rustgevend is als u in een ligstoel bij het zwembad ligt of op het terras zit tijdens lunch of diner. Rond het zwembad kunt u volop genieten van de zon, maar ook is het heerlijk toeven in de schaduw van de oleanders en de pijnbomen.

Aan de zuidzijde van de tuin geeft een grote poort met dubbele elektrisch bediende deur, afstandsbediening en intercom toegang tot Villa de l´Arc via een oprijlaan. De oprijlaan is door een rij bomen afgescheiden van de tuin en het zwembad. Aan het eind van die laan en aan de achterkant van het pand is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto´s van u en uw  gasten, vrienden of familie.  Verder heeft u de beschikking over een inpandige garage.

De tuin is voorzien van een automatisch sproeisysteem en de watervoorziening (voor de tuin) komt uit een bron onder het huis,

En als u dan opeens zin heeft om er even op uit te gaan zonder de auto dan loopt u via de voetgangerspoort zo de stad in. Om gewoon even te slenteren door die mooie Romeinse stad, om te shoppen, om een drankje te drinken, een boodschap te doen omdat u net iets vergeten was bij de supermarché, of om zomaar een praatje te maken met de inwoners die u in mum van tijd leert kennen. Alles in Orange ligt op loopafstand.